Basa
  • 700mm tutup sedhot sisi A651
  • 700mm tutup sedhot sisi A651
  • 700mm tutup sedhot sisi A651
  • 700mm tutup sedhot sisi A651
  • 700mm tutup sedhot sisi A651
  • 700mm tutup sedhot sisi A651
CXW-218-A651

700mm ukuran pencocokan gampang cilik
nyedhot 1020m³ / jam kuat, ngilangi asap lan ambu kanthi cepet.
Penampilan nyedhot sisih khusus nanging modis
Volume udara multi-kacepetan kanggo masak sing beda

        • Volume udara multi-kacepetan lan nyedhot gedhe
        • Resiki lan copot kebul, masak nganggo hawa seger
        • ROBAM hood nyedhot kuat A651
        • khusus disesuaikan kanggo pawon Vietnam
    • Papat desain utama adaptasi karo kahanan lokal

      Ngatasi masalah masak asap ing pawon Vietnam
        • Sedhot sisih ukuran cilik
        • Ganti hawa ing siji menit
        • Pangeluaran panas lan asor
        • Cepet ngrokok kanthi cepet lan nggawa hawa seger sing tahan suwe
    • Bebaya kukus minyak sing abot sing sampeyan duga ora mbayangake

        • Pengaruh masak
          Asap minyak sing mundhak ngalangi penglihatan lan ngganggu operasi masak
        • Ngrusak kulit,
          kukus berminyak nuwuhake kulit, lan kulit dadi kuning suwe-suwe
        • Napas angel
          Asap minyak mlebu ing paru-paru, nyebabake ambegan lan gampang kena penyakit paru-paru
    • 1020m3 / jam tenaga nyedhot gedhe kanggo ngilangi bau asap, bebas ambegan, seneng masak sehat

        • ROBAM ora ngupayakake ngrampungake bebaya asap masak. A651 kanthi tenaga sedhot dhuwur disesuaikan kanggo pawon Vietnam. Mambu kumelun sing kuwat bisa cepet kesel 1020m 2/ jam. Ora preduli sampeyan ngukus utawa nggoreng, ora ana ambu sing wangi. Pungkasan Ngapikake kualitas udara lan ambegan kanthi bebas kapan wae
    • 700 mm ukuran cocog sing gampang

      Ora ana masalah instalasi ing pawon sing beda-beda
        • Kanggo hood range, loro ukuran lan ukuran nyedhot penting. ROBAM nyelidiki pawon Vietnam lan ngrancang ukuran universal 700mm kanggo A651 miturut struktur kabinet umume kulawarga, sing bebas kuwatir kanggo macem-macem pawon
    • Desain inovatif tampilan sedhot sisih

      Luwih apik banget lan ayu tinimbang hood hood umum
        • Jajaran hood umum umume nganggo desain tampilan jinis datar, dene ROBAM A651 duwe desain nyedhot sisih unik. Garis sedhot sisih tetep, lan ireng kanthi skema warna perak pucuk. Ragam hood sing unik nggawe pawon sampeyan luwih apik.
    • Rincian desain manusiawi

      Gampang kanggo ngresiki lan ngurus hood
        • ROBAM luwih ngerti babagan asap minyak
        • Telung desain sing digawe manungsa ora ana asap lan nyenengake nalika masak
        • Gampang diresiki, lan bali pawon kamar sing resik
        • 1) Cangkir minyak super gedhe
        • Nyuda wektu reresik lan nolak pour saben panganan
        • 2) Panel kaca
        • Gampang ngresiki kaya biasane.
        • 3) Tutup wektu tundha
        • Siji menit tundha kanggo ngresiki lan nyapu kukus sing isih ana ing pawon
        • Ora ana wates kanggo nyedhot, ROBAM ngilangi asap lan ambu ora enak
        • ROBAM nggawa hood nyedhot A651 menyang Vietnam
        • Gawe pawon sing sumilir kanggo macem-macem masak

    Parameter Teknis

    Ukuran (WxDxH) (700x358x500) mm
    Tingkat Noise ≤ 53dB(A)
    Tekanan Statis Maksimal 400Pa
    Motor Power 218w
    Tingkat Pemisahan Grease ≥ 91%
    Bobot Bersih Satuan 18kg

    Instalasi

    Kirimake Panjaluk Sampeyan

    Saran sing Gegandhengan

    Hubungi Kita

    World Class Leader of Premium Kitchen Appliances
    Hubungi Saiki
    +86 0571-89176089
    Senen-Jumuah: 8 esuk nganti 5:30 sore Setu, Minggu: Tutup

    Tututi Kita

    Kirimake Panjaluk Sampeyan