Basa
  • Generasi Anyar Icook Series Range Hood
  • Generasi Anyar Icook Series Range Hood
  • Generasi Anyar Icook Series Range Hood
  • Generasi Anyar Icook Series Range Hood
  • Generasi Anyar Icook Series Range Hood
  • Generasi Anyar Icook Series Range Hood
CXW-200-A606

● Ora ukuran kustomisasi 800mm
● Ora Tekanan nyedhot paling dhuwur
● Ora Filter sing gampang dicopot
● Ora nampan minyak kanthi kapasitas gedhe
● Ora Non-dibongkar lan dicuci gratis
● Ora Tutup wektu tundha siji menit

    • 25 ° Rasio Emas

        • Ora tabrakan, ora ngempet. Luwih cocog kanggo pawon cilik. Ninggalake pawon kanthi papan sing luwih gedhe.
        • Rasio emas miring geometris, luwih tipis, ngirit ruangan luwih akeh.
        • Panel kaca tempered ireng kanthi tampilan modis lan elegan. Bakal dadi kerajinan seni dekorasi ing pawon.
        • Aja kuwatir kepala tabrakan nalika masak. Nggawa luwih gampang kanggo sampeyan.
        • Tombol tutul, operasi sensitif, gampang diwiwiti. Ora gampang ndhelikake pelumas ing lapisan tombol mekanik.
    • Rasio Modis

        • Rasio emas kanggo kothak lan babak, tampilan harmoni lan mode.
        • Generasi anyar "sistem Pusat Tekanan Negatif 2.0 terpusat", nganyarke area tekanan negatif.
        • Papan tengah ing tengah tutup kisaran, tekanan kuwat meksa kabeh asap cepet menyang growong lan metu saka pawon.
        • Desain rasio khusus, nyedhot kuat lan kinerja apik.
    • Luwih Kuwat

      Efek Ventilasi sing Lebih Kuat
        • Dhiameter turbin tambah 15mm, volume udara tekan 18,5m³ / menit.
        • Ngisap puting beliung sing kuwat, ora prelu ngrokok maneh.
        • Motor sing kuat lan awet, umur panggunaan bisa ditambah nganti 10+ taun.
        • Ora preduli apa jinis gaya masak, tumis, dipanggang lan direndhem. 606 bisa ngatasi kabeh masalah sampeyan.
    • Profil Dhuwur Lengkap

      Panampilan Luar Biasa, Interior sing Luwih Apik banget
        • Rongga njero dilapisi minyak, ora ana minyak sing dipasang.
        • Layar minyak terintegrasi, nyaring 92% molekul minyak abot, "Ora bebas dibebasake lan ora dicuci".
        • Pipa minyak ndhelik Quadruple, ora ana minyak bocor
        • Perlindhungan reresik kaping telu, jaring A ++ Ling, lapisan gratis ing rongga njero lan nyedhot gedhe, ora ana minyak sing bisa uwal saka growong.
        • Bolong minyak sing bisa dicopot, gampang dicopot lan diresiki ing mesin cuci piring utawa wisuh dhewe.
        • Piala minyak sing amba, sampeyan ora perlu ngresiki asring.
        • Ekstrak tundha 1 menit, ngilangi asap minyak ing pawon, wiwiti urip tanpa asap.
        • Teknologi pencahayaan LED sing alus, hemat energi lan non-polusi, madhangi kaendahan pawon. Nggawa lingkungan masak sing anget lan anget.

    Parameter Teknis

    Ukuran (WxDxH) 795x354x579 (mm)
    Tarif Aliran Udara Maksimum (IEC61591) 1110m³ / jam
    Tingkat Noise ≤ 57.5dB (A)
    Tekanan Statis Maksimal 370Pa
    Tenaga Motor 200w
    Tingkat Pemisahan Grease ≥95%
    Bobot Bersih Satuan 24,5kg

    Instalasi

    Kirimake Panjaluk Sampeyan

    Saran sing Gegandhengan

    Hubungi Kita

    Teknologi Teknologi Negara Nuntun Sampeyan Kanthi Cara Miwiti Joyful Cooking Mimpin gaya urip masak revolusioner
    Hubungi Saiki
    +86 0571-89176089
    Senen-Jumuah: 8 esuk nganti 5:30 sore Setu, Minggu: Tutup

    Tututi Kita

    Kirimake Panjaluk Sampeyan