Gagana

Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. Ua Avea ma Fa'atau Tu'ufa'atasi o Mea Fa'a-Uka Fale mo le Ta'aloga lona 19 a Asia i le 2022 i Hangzhou e fa'aagaoioia Ta'aloga Asia ma Mea Fa'a umukuka ma se Malamalama Sili i le Kuka Saina.

Filifiliga 1: Galulue Lima ma Ta'aloga Asia e Fa'ailoa ai Aganu'u Tu'u'ai a Saina, Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. Ua Avea ma Fa'atau Tu'ufa'atasi Fa'apitoa mo Mea Fa'afale mo le Ta'aloga Asia 2022 i Hangzhou.

I le taeao o Iulai 8, 2020, na faia ai le sauniga faʻalauiloa a le kamupani faʻapitoa o mea umukuka mo le 19th Asian Games 2022 i Hangzhou na faia i Fubang Lijia International Hotel.Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd., ua avea aloaia ma kamupani fa'apitoa e tu'uina atu masini umukuka mo le Hangzhou Asian Games, e mafai ai e Hangzhou Asian Games ma lona malosi fa'atekonolosi fou.

I le sauniga faʻalauiloa, Liang Qiangyong, Sui Faʻatonu o le Matagaluega o Atinaʻe Maketi o le Komiti Faʻatonu Asia, Xu Fengyun, Faʻatonu o le Faʻamaumauga Faʻamaumauga a le Fono a le Olimipeka a Asia, Bian Jikun, Sui Faʻatonu o le Komiti Pulega o le Yuhang Economic and Technological Development. Sone, Wang Yongzhong, Faatonu o le Itumalo o Yuhang Ofisa o le Tamaoaiga ma Faamatalaga, Yang Jianfang, Sui Faatonu o le Itumalo o Yuhang Ofisa o le Tamaoaiga ma Faamatalaga Tekonolosi, Huang Liang, Sui Faatonu o le Ofisa o Atinae Atinae o le Yuhang Economic and Technological Development Zone, Ren Fujia, O le Peresetene o Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. ma He Yadong, Sui Peresetene o Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd., na o mai i (i) le vaaiga, ma molimauina mea taua a Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. ma Hangzhou Asia. Taaloga savali agai i luma ma lima.
Liang Qiangyong, Sui Faatonu o le Matagaluega o Atinae Maketi o le Asia Organizing Committee na fai mai i le sauniga faalauiloa e faapea "O le Hangzhou Asian Games o se avanoa lelei e faaalia ai le ata o Saina o se malosiaga tau taaloga ma le malosi o Saina i le lalolagi i se tulaga uma- I le avea ai o se taʻutaʻua i le fale gaosi meafaigaluega umukuka i Saina ma e oʻo lava i le lalolagi, o Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. o le 500 pito i luga Asia mo le 14. tausaga sosoo. Ua lauiloa i tagata lautele mo lona taulai atu i le tulaga lelei o oloa ma le faʻaleleia atili o le auaunaga. O se taʻitaʻi o masini umukuka maualuga i Saina ma o se tasi o vaega muamua o pisinisi e manumalo i le "Made in Zhejiang" logo. O le mitamitaga foi lea o Hangzhou."

tala fou

fou2

Liang Qiangyong, Sui Fa'atonu o le Matagaluega o Atina'e Maketi a le Komiti Fa'atulagaina o Asia, na saunoa i le sauniga fa'alauiloa.

I le fonotaga, o Bian Jikun, Sui Faatonu o le Komiti o Pulega o le Yuhang Economic and Technological Development Zone, sa maualuga le faamoemoe (faamoemoega) mo Robam: "E masani ona ave e Hangzhou le 'faava-o-malo' e avea ma ana sini atinae, ma ua tuuto atu e avea ma 'igoa o Saina. kata 'faasaga i le lalolagi. Afai o le a avea le pisinisi taʻaloga ma "tuyere" o le fausiaina o le taulaga a Hangzhou, o le a avea le ulu o pisinisi e faʻatautaia le tekinolosi alamanuia o le "tuyere" faʻalauiloaina. Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. o loʻo i ai se talaʻaga o tausaga 41. Ua tupu aʻe e avea ma atinaʻe faʻapolofesa faʻapolofesa faʻapolofesa gaosiga o umukuka e ala i le loloto o le malamalama i kuka Saina ma faʻaauau pea tekinolosi oloa gaosi. Matou te matua fiafia e molimauina le manuia o le Hangzhou Ta'aloga a Asia i le 2022 fa'atasi ai ma ia atina'e."

 

Bian Jikun, Sui Faatonu o le Komiti Pulega o le Yuhang Economic and Technological Development Zone, na fofogaina se lauga i le sauniga faalauiloa.

Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd., o le taʻutaʻua taʻutaʻua i totonu o le umukuka meafaigaluega ma le Hangzhou Asian Organizing Committee o loʻo tuʻufaʻatasia lima, e tatau ona avea ma taulaiga o tagata mai soʻo se ituaiga olaga."O Ta'aloga Asia o lo'o faia i Hangzhou e le gata o se fa'ailoaina o le malosi o Saina, ae o se avanoa lelei fo'i e fa'ailoa ai le saoasaoa o le atina'eina o Hangzhou. Ua fa'amamaluina i matou i le avea ai ma fa'atauga fa'apitoa o masini umukuka mo Ta'aloga 19 a Asia i Hangzhou. 2022, i le avea ai ma uluai sapalai faʻapitoa mo lenei Taaloga Asia. Matou te le faʻasaoina se taumafaiga e lagolagoina lenei taʻaloga taʻaloga.

fou3

fou4

Ren Fujia, Peresetene o Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. na fofogaina se lauga i le sauniga faʻalauiloa

"New Era of China • Hangzhou New Asian Games" o le fa'atulagaina lea o le 2022 Asian Games i Hangzhou, lea e fetaui lelei ma le fa'ailoga o le "fausiaina o se umukuka fou a Saina" na tu'uina atu e Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd.. I le O le isi lua tausaga, o le a manaia le vaʻai pe faʻapefea ona tuʻuina atu e Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. le umukuka fou a Saina i le lalolagi, e mafai ai ona faʻalauiloa le Hangzhou Asian Games.

Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. ua tuuto atu e avea ma se umukuka eletise eletise maualuga ma se malamalama sili atu i kuka Saina, ma tuʻuina atu le faʻailoga o le "fausiaina o se umukuka Saina fou".O loʻo faʻamoemoe e toe faʻaleleia le umukuka e sili atu ona talafeagai mo tagata Saina.E faʻaaogaina faʻamatalaga faʻapolofesa faʻapolofesa eletise oloa eletise e tuʻuina atu ai i tagata faʻaoga le umukuka avanoa faigaluega e faʻateleina ai le faʻaogaina, ma foʻia faʻafitauli o le kuka Saina mai le manaʻoga atoa muamua, i le taimi ma le maeʻa o kuka, e taʻitaʻia ai le suiga o le kukaina o le ola ma le fatuina o le olaga umukuka matagofie uma e moomoo i ai tagata.

I le lumanaʻi, Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. o le a lagolagoina atili le faʻalauiloaina o le Hangzhou Asian Games ma fesoasoani i le fausiaina o le siʻosiʻomaga o le Hangzhou Asian Games e ala i le auai malosi i le gaioiga lautele o le soifua manuia lautele o le "Saili mo 2022. Taaloga a Asia miti".Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. o le a faia taumafaiga faʻatasi ma isi kamupani lagolago, e fatuina se taʻaloga ma faʻaleaganuʻu o le "Sitaili Saina, uiga Zhejiang, faʻalelei Hangzhou, fausia faʻatasi ma fefaʻasoaaʻi", ina ia mafai ai e le atinaʻeina o Hangzhou avea ma taulaiga o le lalolagi!


Taimi meli: Oke-09-2020

Faafesootai matou

Ta'ita'i Vasega a le Lalolagi o Mea Fa'amukuka Sili
Fa'afeso'ota'i Matou Nei
+86 0571 86280607
Aso Gafua-Aso Faraile: 8am i le 5:30pm Aso Toona'i, Aso Sa: Tapuni

Mulimuli ia i matou

Tuuina atu lau Talosaga