Gagana

E lua oloa ROBAM na manumalo i le Red Dot Design Award

I le aso 25 o Mati, na faʻasalalau ai le German Red Dot Design Award, e taʻua o le "Oscar Award" i totonu o le fale gaosi oloa gaosi oloa.ROBAM Range Hood 27X6 ma Integrated Steaming & Baking Machine C906 sa i le lisi.

O le Red Dot Design Award, le Siamani "IF Award" ma le American "IDEA Award" ua ta'ua o faailoga tetele e tolu a le lalolagi.O le Red Dot Design Award o se tasi lea o tauvaga sili ona tele ma sili ona ta'uta'ua i tauvaga mamanu lauiloa a le lalolagi.

E tusa ai ma faʻamatalaga, o le Red Dot Award i lenei tausaga ua sili atu i le 6,300 galuega mai atunuʻu e 59 i le lalolagi, ma e 40 faʻamasino faʻapolofesa na iloiloina taʻitasi nei galuega.E mata'ina le fa'atinoga o masini eletise a le ROBAM, ma e lua oloa ROBAM na tu matilatila mai i le tele o galuega fa'atino ma manumalo ai i le fa'ailoga, ma fa'amaonia ai le tulaga fa'alelalolagi a le ROBAM i le fa'avasegaina o fale gaosi oloa ma le gafatia fou.

Minimalist, fatuina faʻalelei masani i umukuka faʻaonapo nei

O le manatu o le mamanu o oloa a le ROBAM o le tuʻufaʻatasia o tekinolosi ma aganuu.Fa'aleleia le lelei o le oloa ma le tofo i laina lamolemole ma leo mama e fatu ai mea fa'alelei la'ititi i totonu o se umukuka fa'aonaponei.

O le avea ma fa'ata'ita'iga o le oloa manumalo 27X6 Range Hood, o le fa'ata'ita'iga pito i fafo o lenei ufi va'aiga e fa'avae i le uliuli.O le fender ma le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga ua tuʻufaʻatasia i le tasi.O le fa'aulu muamua lea o le "full screen" i totonu o le alamanuia.Ole laina atoa ole tino ole masini e faigofie ma lamolemole, e matua teuteu pe a tape.A amata loa, o le fender manifinifi ma le mama e tulaʻi malie, e maua ai se lagona atoatoa o tekinolosi.

O loʻo malamalama i le 2017, o le matagaluega a le ROBAM na faʻamauina o le "nofoaga autu o fale gaosi oloa", e faʻaalia ai ua alu aʻe le mamanu eletise ROBAM i le tulaga o le atunuʻu.O le manumalo i le Red Dot Design Award e lua ROBAM oloa i lenei taimi ua faʻamaonia ai foi le tulaga o le lalolagi o le ROBAM brand.

Fa'afaigofie mea lavelave, fa'alauiloa le suiga atamai o umukuka i le lalolagi

O le mea moni, e le o le taimi muamua lea ua manumalo ai ROBAM i sea faailoga taualoa.I le taimi muamua, o oloa a le ROBAM ua manumalo i le tele o faʻailoga faʻataʻitaʻiga, e aofia ai le Siamani Red Dot Award, Siamani IF Award ma le Japanese GDA Award.I le sauniga faʻaalia o le 2018 Red Dot Award, ROBAM na maofa ai le lalolagi i le 6 taui manumalo.

Mo se taimi umi, ua ave e ROBAM le misiona o le "fausiaina o manaoga lelei uma o le tagata mo le olaga umukuka" e suia ai umukuka i le lalolagi ma tekinolosi faʻaonaponei ma faʻalauiloa le suiga o le olaga kuka.O le manumalo i le Red Dot Design Award i lenei taimi ua faʻaalia ai ua faia e ROBAM se isi laasaga taua mo lenei sini.


Taimi meli: Me-18-2020

Faafesootai matou

Ta'ita'i Vasega a le Lalolagi o Mea Fa'amukuka Sili
Fa'afeso'ota'i Matou Nei
+86 0571 86280607
Aso Gafua-Aso Faraile: 8am i le 5:30pm Aso Toona'i, Aso Sa: Tapuni

Mulimuli ia i matou

Tuuina atu lau Talosaga