Gjuhe
 • Kapaku me anë të thithjes 700 mm A651
 • Kapaku me anë të thithjes 700 mm A651
 • Kapaku me anë të thithjes 700 mm A651
 • Kapaku me anë të thithjes 700 mm A651
 • Kapaku me anë të thithjes 700 mm A651
 • Kapaku me anë të thithjes 700 mm A651
CXW-218-A651

madhësi e lehtë e përputhshme e lehtë
1020m³ / h thithje e fuqishme, hiqni avullin dhe aromën shpejt.
speciale por pala modë pamja thithje
vëllimit të ajrit Multi-speed për gatim të ndryshme

    • Vëllimi i ajrit me shumë shpejtësi dhe thithja e madhe
    • Pastroni dhe hiqni tymin, duke gatuar me ajër të pastër
    • Kapak i fuqishëm me varg thithje ROBAM A651
    • posaçërisht të personalizuara për kuzhinat vietnameze
  • Katër projekte kryesore përshtaten me kushtet lokale

   Zgjidhja e problemit të gatimit të tymit në kuzhinat Vietnameze
    • Thithja anësore me madhësi të vogël
    • Ndryshimi i ajrit në një minutë
    • Heqja e nxehtësisë dhe lagështisë
    • Shkarkoni tymin shpejt dhe sillni ajër të pastër të qëndrueshëm
  • Rreziqet e mëdha të tymit të naftës që nuk i imagjinoni kurrë

    • Ndikoni në gatim
     Gazi i tymit në rritje bllokon shikimin dhe prish funksionimin e gatimit
    • Lëndoni lëkurën
     Tymi vajor i përmbahet lëkurës dhe lëkura zverdhet me kalimin e kohës
    • Merrni frymë me vështirësi
     Tymi i vajit hyn në mushkëri, duke ndikuar në frymëmarrje dhe i ndjeshëm ndaj sëmundjeve të mushkërive
  • 1020m3 / h fuqi e madhe thithëse për të eleminuar erën e tymit, për të marrë frymë lirshëm, për të shijuar gatim të shëndetshëm

    • ROBAM nuk kursen asnjë përpjekje për të zgjidhur rreziqet e tymit të gatimit. A651 me fuqi të lartë thithjeje është përshtatur për kuzhinat Vietnameze. Era e fortë e tymit mund të shterojë shpejt me 1020m 2/ h. Pavarësisht se jeni duke avulluar ose skuqur, nuk ka erë të butë. Përfundimisht Përmirësoni cilësinë e ajrit dhe bëni që të merrni frymë lirshëm në çdo kohë
  • 700 mm madhësi e lehtë e përputhjes

   Asnjë problem instalimi në kuzhina të ndryshme
    • Për një kapak të rrezes, si fuqia thithëse ashtu edhe madhësia janë të rëndësishme. ROBAM hetoi kuzhinat vietnameze dhe projektoi një madhësi 700 mm universale për A651 sipas strukturës së kabinetit të shumicës së familjeve, e cila është pa shqetësime për kuzhina të ndryshme
  • Dizajn novator i pamjes së thithjes anësore

   Më të hollë dhe të bukur se kapuçat me diapazon të zakonshëm
    • Kapaku i vargut të zakonshëm kryesisht miraton modelin e pamjes së tipit të sheshtë, ndërsa ROBAM A651 ka një dizajn unik të thithjes anësore. Linjat anësore të thithjes janë të qëndrueshme, dhe skema e ngjyrave të zeza me argjend është e nivelit të lartë. Forma unike e kapuçit të gamës tuaj e bën kuzhinën tuaj më të mrekullueshme.
  • Detaje të dizajnuara të humanizuara

   Pastrohet lehtë dhe kujdeset për kapuçin e poligonit
    • ROBAM njeh më mirë tymin e vajit
    • Të tre modelet e humanizuara nuk lënë tym dhe jetë të gëzueshme pas gatimit
    • Easyshtë e lehtë për t'u pastruar, dhe kthimi i kuzhinës në një dhomë të pastër
    • 1) Kupë vaji super e madhe
    • Ulni kohën e pastrimit dhe refuzoni të derdhni në çdo vakt
    • 2) panel qelqi
    • Easyshtë e lehtë për ta pastruar atë si kurrë më parë.
    • 3) Mbyllja e vonuar
    • Një minutë vonesë për të pastruar dhe fshirë tymin e mbetur në kuzhinë
    • Nuk ka kufij për thithje të fuqishme, ROBAM heq tymin dhe erën plotësisht
    • ROBAM sjell kapak të madh me rreze thithjeje A651 në Vietnam
    • Krijoni një kuzhinë freskuese për gatime të ndryshme

  Parametri teknik

  Përmasat (WxDxH) (700x358x500) mm
  Niveli i zhurmes ≤ 53dB(A)
  Presioni Statik Maksimal 400Pa
  Motor Power 218w
  Shkalla e ndarjes së yndyrës 91% e
  Pesha neto e njësisë 18 kg

  Instalimi

  Paraqisni kërkesën tuaj

  Sugjerim i Lidhur

  Na kontaktoni

  Teknologjia e gjendjes së artit që ju udhëzon përmes gatimit të gëzueshëm Udhëheqja e stilit jetësor revolucionar
  Na Kontaktoni Tani
  +86 0571-89176089
  E hënë-e premte: nga 8 e mëngjesit deri në 5:30 pasdite e shtuna, e diel: Mbyllur

  Paraqisni kërkesën tuaj