Bahasa
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
WQP15-W651S / B

● Pépéling 14min Quick wash
● Pépéling Triple drying system, clean and remove bacteria
● Pépéling BLDC invertor motor
● Pépéling 42dB Quiet washing
● Pépéling 15 Settings big capacity
● Pépéling 8 Washing modes

    Create a new kitchen for the world ●14 min quick washing with variable frequency motor ●ROBAM fast washing Dishwasher W651 ●Bacterial Eliminating Rate 99.9% ●Triple stage drying ●Clean and sterilized ●42dB quiet washing ●No disturbing for your sleep ●15 sets of tableware(capacity) ●Tableware for gatherings (perfect for parties) ●A high-end kitchen appliance leader in the world ●14 min quick washing

      Parameter Téknis

      Diménsi (WxHxD) 598x845x598(mm)
      Peunteun Kakuatan 1900w
      Kapasitas 15 Place settings
      Ayeuna 10 (A)
      Water Consumption 5 Stars
      Konsumsi Énergi 4 Stars
      Beurat bersih 56kg

      Pamasangan

      Kirimkeun Permintaan Anjeun

      Saran Anu Patali

      Taros Kami

      World Class Leader of Premium Kitchen Appliances
      Hubungi Kami Ayeuna
      +86 0571-89176089
      Senén-Jumaah: 8 enjing ka 5:30 sonten, Minggu: Ditutup

      Tuturkeun Kami

      Kirimkeun Permintaan Anjeun