Bahasa
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
  • Pangwasuh piring
WQP15-W651S / B

● Pépéling 14min Quick wash
● Pépéling Triple drying system, clean and remove bacteria
● Pépéling BLDC invertor motor
● Pépéling 42dB Quiet washing
● Pépéling 15 Settings big capacity
● Pépéling 8 Washing modes

Create a new kitchen for the world ●14 min quick washing with variable frequency motor ●ROBAM fast washing Dishwasher W651 ●Bacterial Eliminating Rate 99.9% ●Triple stage drying ●Clean and sterilized ●42dB quiet washing ●No disturbing for your sleep ●15 sets of tableware(capacity) ●Tableware for gatherings (perfect for parties) ●A high-end kitchen appliance leader in the world ●14 min quick washing

Parameter Téknis

Diménsi (WxHxD) 598x845x598(mm)
Peunteun Kakuatan 1900w
Kapasitas 15 Place settings
Ayeuna 10 (A)
Water Consumption 5 Stars
Konsumsi Énergi 4 Stars
Beurat bersih 56kg

Pamasangan

Kirimkeun Permintaan Anjeun

Saran Anu Patali

Taros Kami

World Class Leader of Premium Kitchen Appliances
Hubungi Kami Ayeuna
+86 0571 86280607
Senén-Jumaah: 8 enjing ka 5:30 sonten, Minggu: Ditutup

Tuturkeun Kami

Kirimkeun Permintaan Anjeun