Gjuhe
 • Pjatalarëse
 • Pjatalarëse
 • Pjatalarëse
 • Pjatalarëse
 • Pjatalarëse
 • Pjatalarëse
 • Pjatalarëse
 • Pjatalarëse
 • Pjatalarëse
 • Pjatalarëse
 • Pjatalarëse
 • Pjatalarëse
 • Pjatalarëse
WQP12-W602S

Sistemi i larjes dhe tharjes 3D
Sistemi i filtrimit të trefishtë
6 mënyra
12 Kapaciteti i cilësimeve

① Kapaciteti i madh klasik plotëson kërkesat e të gjithëve për pastrimin e përditshëm. Dy shtresa koshash të rregullueshme mund të mbajnë 12 grupe enësh, pavarësisht nga lloji i enëve. Klasa e efikasitetit të energjisë në ditë A++ Konsumi i njëjtë, pastrim më i mirë ③ Zhurmë më e ulët shijoni ambient të qetë kuzhine 49Db(A) zhurmë e ulët, përvojë jashtëzakonisht e qetë e kuzhinës
-2)Funksioni i kohëmatësit të rezervimit 24-orësh 6 programe të përgjithshme pastrimi ①Funksioni i kohëmatësit të rezervimit 24-orësh plotëson kërkesat e përdorimit të energjisë jashtë pikut ②6 programe pastrimi plotësojnë kërkesat e darkës ose festës familjare.Intensiv Për enët më të ndotura, tenxheret, tiganët dhe enët e ndotura, etj. Normale Për pastrimin normal të përditshëm të ngarkesave të ndotura ECO Programi standard, kursim energjie dhe me efikasitet energjie Xham Për enë dhe qelq të ndotur pak 90 Min Për ngarkesa normalisht të ndotura që kanë nevojë për larje të shpejtë Rapid Një larje më e shkurtër për ngarkesat e ndotura lehtë që nuk kanë nevojë për tharje.
Pastrim 3D dimensional Trupi një copë me pastrim dhe tharje të përgjithshme ①2 grupe krahësh spërkatës me 25 vrima presioni hidraulik me shpejtësi të lartë, duke sterilizuar dhe vrarë bakteret tërësisht.Pastrim i përgjithshëm 360° i njollave të rënda kokëfortë, shumë më i pastër se larja me dorë ②25 vrima me presion hidraulik me shpejtësi të lartë 2 grupe krahësh spërkatës efikasë ③2 grupe krahësh spërkatës me 25 vrima presioni hidraulik me shpejtësi të lartë, pastrim i përgjithshëm 360° për të gjitha llojet e enëve të tavolinës ④70 Shpëlarje me ujë të nxehtë Temperatura e lartë shpërndan papastërtinë e yndyrshme kokëfortë të ngjitur në sipërfaqen e enëve të tavolinës, duke vrarë 99,99% të baktereve dhe viruseve, duke arritur lehtësisht efektin larës dhe sterilizues që nuk mund të arrihet me larje me dorë.

⑤Sistemi i filtrimit të trefishtë Filtrat e filtrimit të trefishtë efektiv, pastrohen dhe çmontohen lehtë, mbetjet e ujërave të zeza mund të shkarkohen lirshëm pa bllokim dhe ndotje.Filtri i trashë: për mbetje më të mëdha ushqimore ⑥ Sistemi i tharjes fizike Pa konsum energjie Teknologjia e tharjes fizike Eliminoni në mënyrë efektive ndotjen dytësore të ajrit dhe sjellni jetë të shëndetshme pa baktere Filtri kryesor: për mbetje të vogla ushqimore Filtri i imët: filtrim i imët për grimcat e vogla
Lavastovilje ROBAM W602S Pastrim i fuqishëm 3D i pavarur dhe i integruar që largon lehtësisht yndyrat dhe papastërtitë e rënda Pikat kryesore: Kapaciteti i madh Konsumi i ulët i energjisë Lironi duart dhe ju sjell komoditet

Parametri teknik

Montimi Qëndrim i lirë
Ngjyra e trupit Argjendi
Mund të jetë i integruar PO
Cilësimet standarde të vendit 12 grupe
Zhurma 49dB(A)
Konsumi i energjisë 1760-2100W
Tensioni / frekuenca e vlerësuar 220-240V/50Hz

Instalimi

Paraqisni kërkesën tuaj

Sugjerim i lidhur

Na kontaktoni

Udhëheqës i klasit botëror i pajisjeve premium të kuzhinës
Na kontaktoni tani
+86 0571 86280607
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit deri në 17:30 e shtunë, e diel: e mbyllur

Paraqisni kërkesën tuaj