Basa
  • Crossover Series Range Hood
  • Crossover Series Range Hood
  • Crossover Series Range Hood
  • Crossover Series Range Hood
  • Crossover Series Range Hood
  • Crossover Series Range Hood
  • Crossover Series Range Hood
  • Crossover Series Range Hood
CXW-220-A670

● Ora Sensor gelombang
● Ora Layar amba kanggo nyedhot saka kabeh arah
● Ora Fungsi turbo kanggo nggoreng
● Ora Filter sing gampang dicopot
● Ora Cangkir minyak kanthi kapasitas gedhe
● Ora Non-dibongkar lan dicuci gratis

    • 3400c㎡ Kristal Ireng

      Layar Lebar Nyakup Kabeh Wilayah lan Ngindhari Kebocoran Asap
        • Sudut super amba kanthi rongga jero 27000ml, kumpul uga nyerep asap ing detik.
        • Jarak optimal (48cm-58cm) dirancang kanggo nyedhot asap.
    • Sensing Ingenious Kanggo Mbusak Kukul lan Minyak

        • Sensing intelektual kanggo nyadari kontrol tanpa tutul tanpa tuduhan kanthi tangan kanthi tangan.
        • mbebasake tangan sampeyan uga nglindhungi hood, njaga tangan sing resik.
    • Sistem Kipas Inti 5.0 Kuat

      Kekuwatan Kuwat uga Serepan Fume 360 ​​° cepet
        • Siji sentuhan kanggo nggayuh kecepatan 1200m³ / jam, tenaga kuat lan nyuda swara kanthi efektif.
        • 430 tekanan angin kenceng, nembus flue kanggo nyadari knalpot cepet.
        • 60 busur agul-agul jarak sing ora padha sing dirancang kanthi sudut mencelup 120 ° kanggo ngasilake nyedhot sing kuwat mung sawetara detik.
        • Gugup anyar sing dirancang kanthi bilah sing ora padha: 10, ngerti yen mlebu asap sing alus.
    • Nyaring Lenga lan Uap sing Sak tenane, Bebas Mbusak lan Cuci

        • Layar anyar nganyari A ++, misahake minyak lan asap 92%.
        • Tiron saka lotus ninggalake prinsip reresik awake dhewe uga kerajinan pandhuan minyak lapisan nanometer, ngilangi minyak apa wae saka rongga utama lan permukaan.
        • Layar adhesi magnetik bisa gampang dibongkar lan diatur sajrone sak detik.
        • Cangkir minyak amba sing kondhang, elegan lan gampang diresiki.
    • Desain Manungsa

        • Kontrol tutul intelektual, tombol tutul, tutul sensitif, kontrol sing nyenengake.
        • LED cahya anget, kombinasi desain modis lan teknologi hemat energi, pencahayaan sing penting.
        • Desain layar, alur minyak lan cangkir kanthi otomatis, pencet sing gampang bisa dibongkar dadi sak detik.

    Parameter Teknis

    Ukuran (WxDxH) 895x399x548 (mm)
    Tarif Aliran Udara Maksimum (IEC61591) 1200m³ / jam
    Tingkat Noise ≤ 57dB (A)
    Tekanan Statis Maksimal 430Pa
    Tenaga Motor 220w
    Tingkat Pemisahan Grease 92%
    Bobot Bersih Satuan 27,5kg

    Instalasi

    Kirimake Panjaluk Sampeyan

    Saran sing Gegandhengan

    Hubungi Kita

    World Class Leader of Premium Kitchen Appliances
    Hubungi Saiki
    +86 0571-89176089
    Senen-Jumuah: 8 esuk nganti 5:30 sore Setu, Minggu: Tutup

    Tututi Kita

    Kirimake Panjaluk Sampeyan