Basa
  • Profil Perusahaan

    Nggoleki Kabeh Jenis Fantasi Kanggo Gaya Hidup Dapur
    Wiwit taun 1987 nalika Range Hood generasi kaping pisanan digawe dening Robam lan Departemen Aeronautik lan Astronautika, nganti saiki, luwih saka 35 yuta rumah tangga seneng masak diiringi alat-alat Robam. Robam nyedhiyakake solusi alat pawon terintegrasi wiwit Range hood, peralatan masak, sterilisasi, oven , oven uap, oven gelombang mikro, nganti pot tekanan listrik. Robam ngatur hood kanggo dapur Cina liwat teknologi intine.
    Temokake Liyane
  • Sejarah Pengembangan

    Sing Kuat Bisa Entuk Endi Yen Pikirane Bisa Plancong Kanthi Bebas
    Wiwit taun 1987 nalika Range Hood generasi kaping pisanan digawe dening Robam lan Departemen Aeronautik lan Astronautika, nganti saiki, luwih saka 35 yuta rumah tangga seneng masak diiringi alat-alat Robam. Robam nyedhiyakake solusi alat pawon terintegrasi wiwit Range hood, peralatan masak, sterilisasi, oven , oven uap, oven gelombang mikro, nganti pot tekanan listrik. Robam ngatur hood kanggo dapur Cina liwat teknologi intine.
    Temokake Liyane

Data Big Perusahaan

Klik Kanggo Deleng
4000m 2
Ngrekam satus ewu eksperimen dening laboratorium tingkat negara 4000㎡ kita.
35.000.000
Luwih saka 35000000 kulawarga seneng masak gampang saka Robam sacara global.
10.000 +
10000+ toko eceran
4000m 2
Ngrekam satus ewu eksperimen dening laboratorium tingkat negara 4000㎡ kita.

Adol kanthi apik ing limang bawana

Nomer 1 ing penjualan global suwene 5 taun suwene
--> -->

Hubungi Kita

World Class Leader of Premium Kitchen Appliances
Hubungi Saiki
+86 0571 86280607
Senen-Jumuah: 8 esuk nganti 5:30 sore Setu, Minggu: Tutup

Tututi Kita

Kirimake Panjaluk Sampeyan