Basa

Range Hoods

Topi

Oven Kukus

Oven

Oven Kobong Combi

Oven Gelombang Mikro

Mesin cuci piring

Nggawe
Estetika Klasik

a1

Emodded Range Hood A830

Sepi, nyuda level swara nganti 42dB kanthi bantalan bola bisu.
Motor sing tahan lama, canggih kanthi sistem pendingin tembaga anyar. Langgeng selawase.
Eco, ngirit nganti 30% panggunaan energi kanthi operasi sing efisien banget.
Luwih-luwih
Rasa Enak Suhu sing Tepat22

Oven Listrik R312 internal

Panel kaca stainless steel ireng, Cermin Ireng klasik, sederhana lan apik gayane; Alloy Aluminium kelas super Super Long gagang, alus lan lancar, gampang dibukak lan ditutup; Knob pop-up sing fleksibel, siji tutul langsung ora katon, kanthi tombol tutul kanggo nggawa pengalaman sampurna kanggo operasi sing trep;
Luwih-luwih
4000m 2
Ngrekam satus ewu eksperimen dening laboratorium tingkat negara 4000㎡ kita.
3500W +
Luwih saka 35000000 kulawarga seneng masak gampang saka Robam sacara global.
10.000 +
10000+ toko eceran
4000m 2
Ngrekam satus ewu eksperimen dening laboratorium tingkat negara 4000㎡ kita.

Video

Gawe Kabeh Fantasi Manis ing Pawon Kanggo Urip Manungsa
Luwih-luwih

Warta Nyorot

Sajrone 30 taun kepungkur, robam darmabakti kanggo bangunan sing luwih cedhak
Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. Wis Dadi Panyedhiya Eksklusif Resmi Perkakas Pawon Omah kanggo Game Asia 19 ing 2022 ing Hangzhou Kanggo Aktifake Game Asia karo Ap Ap ...

Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. Wis Dadi Suplier Eksklusif Resmi ...

Option 1: Join Hands with the Asian Games to Showcase Chinese Culinary Culture, Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. Has Become the Official Exclusive Supplier of Household Kitchen Appliances for the 2022 Asian Games in Hangzhou On the morning of July 8, 2020, the launch ...
Pionir ing Industri Perkakas Pawon!  Pabrik Cerdas ROBAM 5G Rawuh!

Pionir ing Industri Perkakas Pawon! Pabrik Cerdas ROBAM 5G Rawuh!

5G logistics trolley shuttles, 5G augmented reality camera intelligent monitoring, 5G barcode scanner scans anywhere and uploads production data... On April 15, with the technical support of China Mobile Communications Group and Huawei, ROBAM’s digital intelligent manufa...
Rong produk ROBAM menangake Red Dot Design Award

Rong produk ROBAM menangake Red Dot Design Award

On March 25, the German Red Dot Design Award, known as the “Oscar Award” in the industrial design industry, was announced. ROBAM Range Hood 27X6 and Integrated Steaming & Baking Machine C906 were on the list. The Red Dot Design Award, the German “IF Award” and the Am...
ROBAM Range Hood - No.1 ing Penjualan Global suwene 5 Taun

ROBAM Range Hood - No.1 ing Penjualan Global suwene 5 Taun

Bubar iki, miturut data saka Euromonitor International, organisasi riset pasar sing sah kanthi global, saka 2015 nganti 2019, tudung jajaran ROBAM wis nyebabake penjualan global suwene limang taun, terus nggabungake yayasan ROBAM kanggo nggawe merek global lan mbuktekake ...

Hubungi kita

Kanggo nggawe urip manungsa ing pawon kabeh kangen sing apik
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Youtube