Bahasa
  • Profil Perusahaan

    Envisaging Sagala jinis implengan pikeun gaya hirup dapur
    Ti saprak 1987 nalika jajaran 1st Range Range Hood diciptakeun ku Robam sareng Departemen Aeronautics sareng Astronautika, dugi ka ayeuna, langkung ti 35 juta rumah tangga anu resep masak dibarengan ku alat-alat Robam. Robam nyayogikeun solusi alat dapur terpadu mimitian ti Range hood, alat masak, sterilizer, oven , oven uap, oven microwave, kana pot tekanan listrik. Robam ngarobih jilbab tiung pikeun dapur Cina ngalangkungan téknologi inti na.
    Pendakan Deui
  • Sejarah Pangwangunan

    Anu Kuat Tiasa Kamana waé Sedengkeun Pikiranna Tiasa Ngumbara Bébas
    Ti saprak 1987 nalika jajaran 1st Range Range Hood diciptakeun ku Robam sareng Departemen Aeronautics sareng Astronautika, dugi ka ayeuna, langkung ti 35 juta rumah tangga anu resep masak dibarengan ku alat-alat Robam. Robam nyayogikeun solusi alat dapur terpadu mimitian ti Range hood, alat masak, sterilizer, oven , oven uap, oven microwave, kana pot tekanan listrik. Robam ngarobih jilbab tiung pikeun dapur Cina ngalangkungan téknologi inti na.
    Pendakan Deui

Data Big Perusahaan

Pencét Pikeun Tingali
4000m 2
Ngarekam saratus rébu percobaan ku lab tingkat 4000㎡ nagara urang.
35.000.000
Langkung 35000000 kulawarga anu resep gampang masak ti Robam sacara global.
10.000 +
10000+ toko ritel
4000m 2
Ngarekam saratus rébu percobaan ku lab tingkat 4000㎡ nagara urang.

Ngajual ogé di lima buana

Nomer 1 dina penjualan global salami 5 taun berturut-turut
--> -->

Taros Kami

World Class Leader of Premium Kitchen Appliances
Hubungi Kami Ayeuna
+86 0571 86280607
Senén-Jumaah: 8 enjing ka 5:30 sonten, Minggu: Ditutup

Tuturkeun Kami

Kirimkeun Permintaan Anjeun