Јазик
 • Профил на компанијата

  Предвидување на секаков вид фантазија за кујнски начин на живот
  Од 1987 година кога Робам и Одделот за аеронаутика и астронаутика ја создадоа првата генерација на аспиратори, до сега, над 35 милиони домаќинства уживаат во готвењето придружено со апарати на Robam. , печка на пареа, микробранова печка и тенџере со електричен притисок.Robam го приспособи аспираторот за кинеска кујна преку својата основна технологија.
  Откријте повеќе
 • Историја на развој

  Силниот може да стигне секаде додека неговиот ум може слободно да патува
  Од 1987 година кога Робам и Одделот за аеронаутика и астронаутика ја создадоа првата генерација на аспиратори, до сега, над 35 милиони домаќинства уживаат во готвењето придружено со апарати на Robam. , печка на пареа, микробранова печка и тенџере со електричен притисок.Robam го приспособи аспираторот за кинеска кујна преку својата основна технологија.
  Откријте повеќе

Големи податоци на компанијата

Кликнете за да видите
4000m2
Снимање на сто илјади експерименти од нашата лабораторија на државно ниво од 4000 ㎡.
35.000.000
Над 35000000 семејства уживаат во лесното готвење од Робам на глобално ниво.
10.000+
10000+ продавници за малопродажба
4000m2
Снимање на сто илјади експерименти од нашата лабораторија на државно ниво од 4000 ㎡.

Добро се продава на пет континенти

бр.1во глобалната продажба 5 последователни години

Контактирајте не

Светска класа лидер на премиум кујнски апарати
Контактирајте со нас сега
+86 0571 86280607
Понеделник-петок: 8 до 17:30 Сабота, недела: затворено

Следете нè

Поднесете го Вашето барање