Bahasa

Range Hoods

Hobs

Oven Oven

Oven

Oven Kendi Combi

Oven gelombang mikro

Mesin cuci piring

Nyiptakeun
Éstétika Palasik

a1

Anyar Embedded Range Hood A830

Tenang, ngirangan tingkat noise ka 42dB kalayan bantalan bola jempé.
Awét awét, maju sacara lengkep ditutup ku sistem pendingin tambaga anu énggal. Langgeung salamina.
Eco, simpen dugi ka 30% konsumsi énergi kalayan operasi éfisién pisan.
Tambih deui
Suhu Tepat Rasa Raosna22

Diwangun dina Listrik Oven R312

Panel kaca stainless steel hideung, Eunteung Hideung Palasik, saderhana sareng gaya; Kelas tinggi Aluminium Alloy Super Long gagang, lemes sareng lemes, gampang dibuka sareng nutup; Knob pop-up fléksibel, hiji touch langsung teu katingali, kalayan tombol touch pikeun nyandak pengalaman sampurna operasi anu merenah;
Tambih deui
4000m 2
Ngarekam saratus rébu percobaan ku lab tingkat 4000㎡ nagara urang.
3500W +
Langkung 35000000 kulawarga anu resep gampang masak ti Robam sacara global.
10.000 +
10000+ toko ritel
4000m 2
Ngarekam saratus rébu percobaan ku lab tingkat 4000㎡ nagara urang.

Pidéo

Nyiptakeun Sadaya Implengan Manis Kahirupan Dapur Pikeun mahluk Manusa
Tambih deui

Nyorot Warta

Salami 30 taun ka pengker, robam didaptarkeun pikeun ngawangun langkung caket
Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. Tos Janten Suplai Eksklusif Resmi Perkakas Dapur Rumah Tangga kanggo Kaulinan Asia ka-19 di 2022 di Hangzhou pikeun Aktipkeun Kaulinan Asia ku Dapur Ap ...

Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. parantos janten resmi ekslusif ...

Option 1: Join Hands with the Asian Games to Showcase Chinese Culinary Culture, Hangzhou Robam Appliances Co., Ltd. Has Become the Official Exclusive Supplier of Household Kitchen Appliances for the 2022 Asian Games in Hangzhou On the morning of July 8, 2020, the launch ...
Pelopor dina Industri Alat Dapur!  Pabrik Cerdas ROBAM 5G Datang!

Pelopor dina Industri Alat Dapur! Pabrik Cerdas ROBAM 5G Datang!

5G logistics trolley shuttles, 5G augmented reality camera intelligent monitoring, 5G barcode scanner scans anywhere and uploads production data... On April 15, with the technical support of China Mobile Communications Group and Huawei, ROBAM’s digital intelligent manufa...
Dua produk ROBAM kéngingkeun Red Dot Design Award

Dua produk ROBAM kéngingkeun Red Dot Design Award

On March 25, the German Red Dot Design Award, known as the “Oscar Award” in the industrial design industry, was announced. ROBAM Range Hood 27X6 and Integrated Steaming & Baking Machine C906 were on the list. The Red Dot Design Award, the German “IF Award” and the Am...
ROBAM Range Hood - No.1 dina Penjualan Global salami 5 Taun Teras

ROBAM Range Hood - No.1 dina Penjualan Global salami 5 Taun Teras

Nembe, numutkeun data ti Euromonitor International, organisasi panilitian pasar anu sah sacara global, ti 2015 dugi ka 2019, tiung ROBAM parantos mingpin penjualan global salami lima taun berturut, ngahijikeun deui yayasan ROBAM pikeun nyiptakeun mérek global sareng ngabuktoskeun ROBAM's en ...

Taros Kami

Pikeun nyiptakeun kahirupan manusa di dapur sadayana anu dipikahoyong
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Youtube