Bahasa
  • 700mm sisi sedot sisi tiung A651
  • 700mm sisi sedot sisi tiung A651
  • 700mm sisi sedot sisi tiung A651
  • 700mm sisi sedot sisi tiung A651
  • 700mm sisi sedot sisi tiung A651
  • 700mm sisi sedot sisi tiung A651
CXW-218-A651

700mm ukuran cocog gampang leutik
1020m³ / h nyeuseup kuat, miceun haseup sareng bau gancang.
Penampilan nyeuseup samping anu khusus tapi modis
Volume hawa multi-speed pikeun masak anu béda

        • Volume hawa multi-gancang sareng nyeuseup ageung
        • Bersih sareng cabut haseup, masak ku hawa seger
        • ROBAM rentang sedotan anu kuat A651
        • khususon khusus kanggo dapur Vietnam
    • Opat desain utama adaptasi sareng kaayaan lokal

      Ngabéréskeun masalah asak asak di dapur Vietnam
        • Nguseup samping ukuran alit
        • Parobihan hawa dina hiji menit
        • Panas sareng kalembaban kalembaban
        • Haseup haseup gancang sareng bawa hawa seger anu awét
    • Bahaya parah tina haseup minyak anu anjeun teu pernah bayangkeun

        • Pangaruh masak
          Héjo minyak naék ngahalangan paningali sareng ngaganggu operasi masak
        • Nganyenyeri kulit
          Haseup berminyak nyaketan kana kulit, sareng kulitna konéng ngalangkungan waktos
        • Ngambekan sesah
          haseup Minyak lebet kana bayah, mangaruhan pernapasan sareng katerap panyakit paru-paru
    • 1020m3 / jam kakuatan nyeuseup ageung pikeun ngaleungitkeun bau haseup, ngambekan kalayan bébas, ngaraosan masak anu séhat

        • ROBAM teu upaya pikeun méréskeun bahaya asep asak. A651 kalayan kakuatan nyeuseup tinggi didaptarkeun pikeun dapur Vietnam. Bau haseup anu kuat tiasa gancang béak dina 1020m 2/ jam. Henteu janten masalah anjeun ngukus atanapi ngagoreng, teu aya bau bau. Tungtungna Ningkatkeun kualitas hawa sareng napas anjeun bebas napas iraha waé.
    • 700 mm ukuran cocog gampang

      Henteu aya masalah dina pamasangan dapur béda
        • Pikeun tiung jangkung, boh kakuatan nyeuseup sareng ukuranana penting. ROBAM nalungtik dapur Vietnam sareng ngararancang ukuran universal 700mm pikeun A651 numutkeun struktur kabinét kaseueuran kulawarga, anu bébas hariwang pikeun dapur anu béda
    • Desain inovatif penampilan sisi nyeuseup

      Langkung endah sareng éndah tibatan tiup umum
        • Jajaran tiung umum biasana ngadopsi desain penampilan tipe datar, sedengkeun ROBAM A651 gaduh desain sedot sisi unik. Garis sedot sampingna ajeg, sareng hideung sareng skéma warna pérak luhur-luhur. Bentuk tiung jangkung unik ngajantenkeun dapur anjeun langkung éndah.
    • Rinci desain Humanized

      Gampang dibersihkeun sareng ngurus tiung jajaran
        • ROBAM langkung terang ngeunaan haseup minyak
        • Tilu rarancang manusiawi henteu tinggaleun haseup sareng kahirupan anu pikaresepeun saatos masak
        • Gampang dibersihkeun, sareng balik dapur kamar anu bersih
        • 1) cangkir minyak Super ageung
        • Ngurangan waktos beberesih sareng nolak tuang dina unggal tuang
        • 2) Panel kaca
        • Gampang ngabersihkeun sapertos biasa.
        • 3) Reureuh pareuman
        • Hiji menit reureuh pikeun ngabersihkeun sareng nyapu haseup sésana di dapur
        • Teu aya wates pikeun nyeuseup anu kuat, ROBAM ngaleungitkeun haseup sareng bau lengkep
        • ROBAM nyangking ageung ageung sedot A651 ka Vietnam
        • Ngadamel dapur anu nyegerkeun pikeun sagala rupa asakan

    Parameter Téknis

    Diménsi (WxDxH) (700x358x500) mm
    Tingkat Noise ≤ 53dB(A)
    Tekanan Statis Maksimum 400Pa
    Motor Power 218w
    Laju Pisahkeun Gajih ≥ 91%
    Beurat Bersih tina Satuan 18kg

    Pamasangan

    Kirimkeun Permintaan Anjeun

    Saran Anu Patali

    Taros Kami

    World Class Leader of Premium Kitchen Appliances
    Hubungi Kami Ayeuna
    +86 0571-89176089
    Senén-Jumaah: 8 enjing ka 5:30 sonten, Minggu: Ditutup

    Tuturkeun Kami

    Kirimkeun Permintaan Anjeun